Saturday, February 4, 2012
famous?? Posted at 9:22 PM 0 comment(s)
best x jadi orang famous di sekolah???kebanyakkannya pengawas laa yang jadi famous di sekolah...sepanjang aku sekolah,,,aku tak pernah jadi orang famous...aku bukannya pengawas..cantik pun tak..best student,,lagi laa bukan,,,aku hanya seorang pelajar yang biasa je...tiap2 hari pergi sekolah,,masa hari best di sekolah..aku tak pernah sertai..lebih baik aku tengok tv di rumah je daripada sertai hari2 best di sekolah...hehe..tapi bagi aku jadi pelajar tak famous di sekolah pun tetap best...apa yang best??sebab kita menjadi diri kita yang sebenarnya...haha...k..bye2...
About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.