Sunday, May 20, 2012
big bang vs running man Posted at 4:04 PM 0 comment(s)
best!!!best!!!!
best sangat running man episode big bang..
tentu korang dah tonton kan??
lawak betul big bang...
ermmmm,,,
kesian GD...

sebab diperbodoh oleh HAHA...
huhuhu..
tapi mission yang kedua..
GD balas balik...
hehehe..
memang mantap laa GD ni...
lawak juga maknae seungri kan..
dia nak perbodohkan running man yang dia ni spy...
tapi dia yang terkena akhirnya...
hahaha....
MISSION 2...
lawak kan..
mission 2...
big bang dapat magic ring...
semua running man ketawakan big bang...
big bang malu nak guna magic ring tuuu...

hehehehehe...
nak tahu tak sape yang menang akhirnya???
big bang @ running man???
mesti laaa big bang....
sebenarnya diorang 1:1...
tapi untuk menentukan sape yang menang...
diorang main lagi satu game yang sama...
tapi diorang pilih seorang je dari groupnya...
kalau big bang...taeyang laa orangnya..
kalau running man...gary....
pandai betul taeyang main helahhh dengan gary...
akhirnya big bang menang juga,,,,
hehehehe...
aku rasa aku nak out luhh eahh..
bye!!!!


About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.