Tuesday, June 5, 2012
cuti dah nak tamat Posted at 11:10 PM 0 comment(s)

hello!
alaa....
cuti dah nak habis..
tak suka laa!
ermmm..
lau sekolah wajib penat..
cuti tak penat pun..
tapi aku mesti pergi sekolah kan..
kan aku nak jadi pandai..
hehehe...
rindu laa kawan2 aku
rindu??
ada laa juga...
sikit2..
huhuhuhu...
nanti buka sekolah..
entah bila pula aku boleh update blog..
sebab tahun ni aku pmr...
so takde masa laa..
sebab baru ni aku cakap 
aku nak fokus sepenuh pada pelajaran 
selepas cuti pertengahan tahun..
ermm..
tengok laa jadi atau tak menjadi 
apa yang aku rancang..
hehehe
bye!aku nak masuk tidur dulu!
About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.