Friday, June 1, 2012
tak siap lagi??? Posted at 9:05 PM 0 comment(s)

annyeong!
adusshhh!!
aku belum siap lagi kerja kursus sejarah!
cikgu dah nak tengok lepas cuti..
macam mana ni???
aku betul2 tak tahu macam mana nak buat...
tadi aku ada terbaca blog seseorang ni..
aku lupa siapa nama dia...
dia cakap kerja kursus dia tak siap lagi..
lepas tu aku terus ingat 
pasal kerja kursus aku pun belum siap juga..
adusshhh...
camne ni??
aku dan group aku dah bercadang nak 
buat tentang batik..
tapi tak buat2 jadinya..
nak buat camne aku terlalu busy..
lepas exam..exam...
tapi sebenarnya aku ni malas...
isshhh3..
tadi aku dah contact kawan2 aku..
untuk buat kerja kursus sama2..
tapi diorang pula busy..
ermmm..
nak buat camne laa..
terpaksa aku usaha sendiri..
hehehe
About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.