Sunday, August 26, 2012
bye...blogger.. Posted at 8:54 PM 1 comment(s)
hye..lama aku tak update blog kan..ermm,,tentu laa lama sebab ni kan musim raya...so aku busy laa pergi melawat saudara mara aku..hehe..sebenarnya ni post last aku before PMR..korang kan tahu PMR hanya tinggal sebulan je lagi..takkan laa aku nak habiskan masa aku dengan internet je..aku kena laa study hard sikit...huhuhu..lepas PMR nanti aku akan update sepuas puasnya sehingga jemu aku tengok dengan blog ni..huhu..harap2 aku success in PMR..doakan aku ye..okey laa aku nak study ni..banyak lagi homework tak siap ni..k..bye

kita jumpa lepas PMR ye..bye!
About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.