Thursday, November 8, 2012
happy school holiday! Posted at 11:07 PM 0 comment(s)

hyep!macam mana cuti korang?best?eh,lupa hari ni baru je mula cuti..hehe..seronokkan dapat cuti sekolah..boleh laa aku tonton korean drama,reality show and banyak lagi...tapi kan cuti sekolah lama2 pun boring juga..tak tahu nak buat apa...ermm,,tahun ni tak silap aku kita cuti 1 bulan setengah kan..tak macam tahun2 lepas..tapi kan nanti cuti aku akan pergi lawatan ke genting highland..baru2 ni kan aku ada update tentang lawatan yang aku tak jadi pergi tu disebabkan bas rosak..lawak kan..tapi cuti ni cikgu cakap kita akan pergi lawatan yang tertangguh tu..tapi kitorang tak nak overexcited macam baru..takut perkara sama berulang..hahaha...apa yang korang nak buat masa cuti sekolah nanti?bagi aku lar..tentu jadual aku macam ni..bangun dr tidur..lepas tu tengok tv..lepas tu makan...lepas tu blogging..lepas tu tidur...hehehe...lawak2..sememangnya jadual aku masa cuti macam tu pun...memang tak dapat nak ubah..tapi cuti ni aku bercadang nak melaksanakan hobi aku iaitu baca komik..nak beli komik banyak2..lepas tu kita baca...horray!bestnya...takpe laa korang aku dah ngantuk ni..goodnite..
About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.