Friday, January 25, 2013
I got it!! Posted at 11:31 AM 0 comment(s)

hari ini kat sekolah aku dapat bantuan persekolah sebanyak RM100 drpd PM kita...thanks PM!! banyak2 sekolah di besut,sekolah aku antara sekolah yang terawal mendapat duit RM 100 ni...ahaha..best sgt! aku tengok muka2 pelajar hari ni memang berseri seri datang ke sekolah untuk mengambil duit..tpi ibu bapa pelajar lagi berseri seri untuk mengambil duit RM 100 ini...ahaha..apa yang aku nak buat dengan RM 100 ni??aku rasa aku nak beli ....

buku rujukan fizik,kimia,biologi and add math...haha...memang cukup2 laa untuk aku membelinya..hehe..yang selebihnya aku nak beli komik...haha....

"why i didn't submit my homework"___tak de idea lgsg nk buat essay pasal ni...ahaha..ni semua kerana tak hantar homework teacher FAEZRINA...ahah

About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.