Friday, July 19, 2013
Dia Bukan Crush Aku lagi Posted at 8:50 PM 1 comment(s)


assalamualaikum...hai stalker! baru-baru ni aku update pasal  Sebenarnya dia crush saya! tapi sekarang dah tidak! tahu tak kenapa? sebabnya aku baru dapat tahu yang dia amat mencintai girlfriend nya..sebenarnya aku dah lama tahu yang si dia dah bepunya tetapi aku langsung tak mempercayainya..dan sekarang aku betul-betul  tahu yang si dia mencintainya...ermmmm..btw,aku harus menerimanya..aku sedih giler tau...sob3..tapi sekarang tak sangat kot..sejak aku tahu,aku jadi benci giler kat dia..menyampah giler tengok muka dia!!!!!!

bersabar je lar!
About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.