Saturday, November 9, 2013
korean ulzzang Posted at 3:56 PM 0 comment(s)
hai..stalker! hari ni hari sabtu kan? so esok aku sekolah la..omai..aku tak study lagi bio..malasnya nak study..straight to the point..korang kenal tak ulzzang? ulzzang bermaksud best-face..ni semua daripada korea selatan..diorang takde laa comel sangt..tapi diorang makeup..edit..lepas tu nmpak cantik..nak tau tak apa rahsia ulzzang..ni yang aku nak share kat korang..
ulzzang girl
ulzzang boy

lelaki pom boleh jadi ulzzang..comel kan ulzzang ni..jealous r! btw,kita pom boleh jadi ulzzang tau..first sekali..korang kena ada barangan makeup..kebiasaanya ulzzang ni paki BB CREAM...
ni laa bb cream yang kebanyakkan ulzzang guna..maklum laa ni produk korea..senang laa diorang..
lepastu,,makeup mata korang..biasanya..diorang pakai eyeshadow(warna tu citarasa korang),pakai eyeliner,lepas tu,pakai pigment eyeshadow,pakai mascara...pakai bulu mata palsu..
ni cara diorang makeup lips diorang..

lepas tu pakai contact lens..dia akan buat kita macam doll..

kalau korang tak faham..korang boleh tengok tutorial di youtube..ramai orang buat tutorial ni..k.bye!




About

(^ ᴗ ^)★彡
umi mashitah
17. Malaysia.
KPOP LOVER. ♡
Shout
Chingu
Ask fm

Tweet
Instagram
Credits
Layout by mymostloved with script, background and image.